Advent u Zagrebu 21.12.2019.

| | 0 Comments

PROGRAM:


Polazak za Zagreb u ranim jutarnjim časovima 21.12.2019.godine. Nakon dolaska kratko razgledanje grada i upoznavanje sa najvažnijim delovima glavnog grada, kao što su: Glavni trg i pozorište. Posećujemo crkvu i trg Svetog Marka, Kamenu kapiju i još mnogo značajnih istorijskih objekata. Upućujemo se u Božićni vašar. Svako po svom ukusu ima mogućnost da odabere koji vašar želi da pogleda na trgovima ili u manjim ulicama. Skoro svi vašari su međusobno vezani, tako omogućuju prijatnu atmosferu. Naizmenično se ređaju štandovi različitog stila, muzički programi i puno ukusnog kuvanog vina. U srcu grada se nalazi prelep svetlosni tunel, koje se jednostavno ne može izostaviti! Nakon toga se pruža mogućnost za kratak šoping u Areni. Upućujemo se ka Bozićnoj priči Salaj u Grabovnici. Dva miliona malih lampica omogućuje čarobnu viziru i uživanje u Bozićnoj atmosferi. Sa puno lepih uspomena i utisaka polazimo za Srbiju u kasnim večernjim časovima. Dolazak noću na polazno mesto.


CENA ARANŽMANA PO OSOBI:    4.350 din po osobi


Cena aranžmana uključuje:

Prevoz visokopodnim komfortnim turističkim autobusom ( klima, audio i video oprema)

Razgledanje u pratnji vodiča

Troškove organizacije i realizacije putovanja

Aranžman ne uključuje:

Međunarodno putno osiguranje

Ulaznica za Salajland: ~~ 6 eur

Obilazak vidikovca „Zagreb 360“ fakultativno! ~~10 eur za odrasle, 5 eur za decu

Zagrebačka uspinjača ~~4 kuna

Način plaćanja: 2000 dinara prilikom rezervacije. Ostatak od najkasnije 20 dana pre putovanja. U slučaju otkazanog putovanja nismo u mogućnosti da vratimo akontaciju  (osim u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika) – obavezna je zamena lica kojeg putuje. Polasci su iz  Sente-Ade-Mola-B.P. Sela-Bečeja

Minimum za realizaciju putovanja po polasku: autobus-35 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Organizator putovanja zadrzava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA „SEVERTRAVEL” SENTA OTP licenca br 11/2014 od 04.02.2014.g.

PRIJAVITI SE DO 15.12.2019.! 064/8659618 / FACEBOOK/ e-mail: severtravelsenta@gmail.com