O nama

Auto škola “Severtrans Senta” je počela sa radom 28. januara 2014. godine. Jedina smo Auto škola u Senti, koja je dobila dozvolu za rad po novom zakonu. Osnovna delatnost Auto škole je teorijska i praktična obuka vozača i polaganje ispita za sledeće kategorije: AM, A1, A, F, B, C, CE, D.

Naša škola Vam pruža mogućnost da slušate kvalitetna predavanja od stručno osposobljenih predavača, da učite vožnju u bezbednim i kvalitetnim vozilima uz konstantnu pažnju i savete naših instruktora. Imate mogućnost izbora instruktora, vozila i termina obuke.

Predavanja možete slušati i na mađarskom jeziku, kao i polagati teorijski deo ispita za vozače na istom!
Svakog kandidata koji test položi iz prvog pokušaja, nagrađujemo sa povratnom kartom do Segedina ili sa dva dopunska časa vožnje!
Pored redovne obuke, kandidatima za vozače pružamo i usluge dopunske vožnje – obuka za sve one koji već poseduju vozačku dozvolu, a nisu bili u prilici da voze, za one koji samo žele da se podsete pravila vožnje, ili usavrše tehniku vožnje.

Obuka za “AM”,”A1″ i “F” kategoriju može da se počne sa 15 godina, ali vozački ispit se polaže sa navršenih 16 godina. Obuka za “B” kategoriju može da se počne sa 16 godina ali vozački ispit se polaže sa navršenih 17 godina. Obuka za “C” kategoriju može da se počne sa 20 godina ali vozački ispit se polaže sa navršenih 21 godinu. Obuka za “A” i “D” kategoriju može da se počne sa 23 godine ali vozački ispit se polaže sa 24 godine.

Za kandidate iz okolnih mesta, omogućujemo besplatno putovanje vozilima “Severtransa” i odloženo plaćanje na deset mesečnih rata svim polaznicima Auto škole.
Posetite nas! Ulica Industrijski Put bb. u Senti.
Pozovite nas! Kontakt brojevi: 024/811-145, 064/8659621.

Pišite nam! e-mail: severtrans.autoskola@gmail.com
Steknite neophodno znanje i sigurnost za volanom!

Auto škola “Severtrans Senta”