Putujte sa nama za Krakov 08-11.11.2019. god.!

| | 0 Comments

PROGRAM PUTOVANJA:


1.DAN 08.11.2019. petak: SENTA: Polazak autobusa iz Sente u 20.00 časova sa AS. Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.DAN 09.11.2019. subota: KRAKOV: Po dolasku u Krakov, razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak u hotel, smeštaj po sobama. Noćenje.

3.DAN 10.11.2019. AUŠVIC: Nakon doručka obilazak Aušvica, koncentracionog logora iz II. Svetskog rata koji se od 1979. nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Polazak za Srbiju u kasnim popodnevnim časovima. Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

4.DAN 11.11.2019. SENTA: Dolazak u polazno mesto u jutarnjim satima. Kraj aranžmana.


CENA ARANŽMANA PO OSOBI:    109   EUR


Cena aranžmana uključuje:

Prevoz visokopodnim komfortnim turističkim autobusom ( klima, audio i video oprema)

Smeštaj u ½ i ½+1 standardnim sobama (opremljenim telefonom, SAT, TV, kupatilo), u hotelu sa 4**** na bazi 1 noćenja sa doručkom

Razgledanje u pratnji lokalnog vodiča / domaći vodič

Ulaznica u Aušvic

Troškove organizacije i realizacije putovanja

Aranžman ne uključuje:

Međunarodno putno osiguranje (za odrasle ~ 240 din, za decu ~ 130 din)

Ulaznice u Krakovu (Katedrala, crkva Sv. Marije) u iznosu od 5 EUR

Ukoliko ima vise od 40 putnika, obavezno je iznajmljivanje slusalice za program u Krakovu (~220din po osobi)

Način plaćanja: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 20 dana pre putovanja. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke na dan uplate. U slučaju otkazanog putovanja nismo u mogućnosti da vratimo akontaciju – obavezna je zamena lica kojeg putuje. Polasci su iz  Ade, Sente, Čoke, N.Kneževca i Kanjiže

Minimum za realizaciju putovanja po polasku: autobus-35 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Organizator putovanja zadrzava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.